Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο www.rixikeleuthos.gr. Ο διαχειριστής του rixikeleuthos.gr μπορεί να αλλάξει αυτούς τους Όρους Χρήσης χωρίς προειδοποίηση, οπότε συνίσταται να επισκέπτεστε τους Όρους Χρήσης της σελίδας τακτικά.

Κυριότητα / Πνευματικά Δικαιώματα

Η ιστοσελίδα και όλο το υλικό που βρίσκεται στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων των άρθρων, φωτογραφιών, λογισμικών, ηχητικών κλιπ και κλιπ βίντεο προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τα οποία ανήκουν στο rixikeleuthos.gr και στους δικαιοπαρόχους του. Μπορείτε να αναδημοσιεύσετε το υλικό που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μόνο για προσωπική σας, μη εμπορική χρήση. Όλες οι αιτήσεις για τη χορήγηση αδειών ανατύπωσης και άλλης χρήσης του περιεχομένου ή υλικού που βρίσκεται στην ιστοσελίδα και στοχεύουν σε εμπορικούς σκοπούς πρέπει να λάβουν έγκριση από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας.

Περιορισμός Ευθύνης

Αυτή η ιστοσελίδα προσπαθεί να παρέχει στους αναγνώστες της ακριβή ποιότητα πληροφοριών. Οι αναγνώστες χρησιμοποιούν τις πληροφορίες αυτές με δική τους ευθύνη. Η ιστοσελίδα www.rixikeleuthos.gr δεν ευθύνεται και δεν θα αποζημιώσει με οποιονδήποτε τρόπο οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση απώλεια, ταλαιπωρία, βλάβη ή ζημία, αυτών που κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αλλαγές στο περιεχόμενο

Η ιστοσελίδα www.rixikeleuthos.gr μπορεί να ενημερώνει ή να αλλάζει παλαιότερες αναρτήσεις με βάση τα σχόλια που ελήφθησαν από τους αναγνώστες ή τρίτους και δεν είναι υποχρεωμένη να αναφέρει ρητά τις αλλαγές που έγιναν.

Σχόλια

Στον ιστότοπο είναι ευπρόσδεκτο κάθε είδους σχόλιο αρκεί να εκφράζεται με σεβασμό και θετικές προθέσεις. Εάν κάποιο σχόλιο θεωρηθεί επιθετικό και ασεβές προς τον ιστότοπο, τον διαχειριστή, άλλους χρήστες του ιστοτόπου ή συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, ο διαχειριστής έχει το δικαίωμα να το διαγράψει και να προχωρήσει σε αποκλεισμό από τον ιστότοπο του χρήστη που το διατύπωσε.